top of page

Zangeres

abotroost7.jpg

Mijn naam is Ann, de gedreven kracht achter Abotroost.

In 2012 zette ik definitief een punt achter mijn jarenlange loopbaan als zelfstandig thuisverpleegkundige. Deze job gaf me doorheen vele jaren ook veel inzichten. Ik leerde als geen ander luisteren naar én omgaan met mensen. En daar hoorde ook vaak hun verdriet bij.

Maar sommige dingen zijn nu eenmaal geen toeval. Daarom hing ik, na 25 jaar thuisverpleging, mijn uniform aan de haak en volgde ik mijn passie voor het zingen en spreken van afscheidsplechtigheden. Mijn hobby werd mijn beroep. Deze carrièreswitch was de aanzet van dit zinvol project, Abotroost.

Veel te vroeg verloor ik beide ouders en wist dus als geen ander hoe ‘rauw’ rouw en verlies wel kon zijn. Op zo’n momenten heb je steun nodig. Die was er vroeger niet, maar nu des te meer.

Livemuziek tijdens een afscheidsplechtigheid raakt en verbindt mensen met elkaar. Het laat een warme herinnering na aan dat laatste vaarwel.​

Onze standaardbezetting hiervoor bestaat uit zang – piano.

Wens je een extra instrument zoals gitaar, cello of saxofoon toe te voegen? Of een extra zangeres? Alles kan. Vraag gerust hierover meer info.

Livemuziek brengen wij op de door jou gekozen plaats van afscheid. Dit kan de kerk zijn, de aula van de uitvaartondernemer of het crematorium. Wensen jullie het toch nog persoonlijker te maken? Waarom dan niet kiezen voor de lievelingsplek van jullie dierbare? Dit kan een veld, een bos, een schuur of gelijk welke privé-locatie in Vlaanderen zijn. Eender waar, Abotroost gaat met jullie mee.

 

Abotroost beschikt over een eigen professionele geluidsinstallatie van zeer hoogstaande kwaliteit ( HK Audio Lucas Nano 608i).​

NIEUW BIJ ABOSONGS: professionele geluidsopnames

 

Stel je voor... jullie kozen voor livemuziek tijdens de afscheidsplechtigheid. Achteraf denk je: ‘Het heeft ons zo geraakt, en iedereen was na afloop van de dienst vol lof, maar het ging zo snel voorbij. Wat als onze herinneringen vervagen met de tijd?’

Daarom biedt Abotroost professionele geluidsopnames aan van alle livemuziek die tijdens de plechtigheid gezongen en gespeeld wordt. Met behulp van hoogwaardige apparatuur én met extra aandacht voor een optimale geluidskwaliteit, wordt alles live opgenomen. Het resultaat is een prachtige opname van jullie persoonlijk gekozen nummers.

Abotroost biedt deze opnames aan via online downloads en een gepersonaliseerde USB-stick. De opnames zijn bijzonder kwalitatief en zijn een waardevolle herinnering om te koesteren en te bewaren. Voor nu én voor later. 

Vraag een demo en onze lanceringsvoorwaarden.

 

bottom of page