Ceremoniespreker bij afscheid

Wie kiest voor een burgerlijk afscheid kiest voor een andere benadering dan de kerkelijke religie. Noem het gerust een ‘afscheid op maat’, die meestal heel persoonlijk is. Met verhalen, foto’s, muziek, teksten, getuigenissen van familie of vrienden zet ik als ceremoniespreker een reflectie neer van de persoon die de overledene was. Wens je een christelijke insteek op een burgerlijk afscheid? Ook dat kan.

Afscheid nemen doe je maar één keer in het leven. Daarom probeer ik onder de huid van mensen te kruipen en er iets na te laten. Voor altijd. Liefst zelfs met ruimte voor een glimlach. Want net déze herinneringen en stille mijmeringen brengen troost.

Het blijft een bijzonder voorrecht om families bij te staan op deze moeilijke momenten in het leven. Hun vertrouwen, dankbaarheid en waardering achteraf, vormen voor mij de belangrijkste drijfveer om iedere opdracht telkens opnieuw met de nodige empathie en discretie te verzorgen. Mijn achtergrond als zelfstandig thuisverpleegkundige vormt dan ook dé perfecte basis hiervoor. Vroeger verzorgde ik de mensen met mijn handen, nu doe ik dit met mijn stem.

Noem me dus gerust een gepassioneerde zangeres - ceremoniespreker met liefde voor de mens en mijn vak.

Ik zorg voor een persoonlijk afscheid

"Je zei dat alles goed ging komen... en dat was ook zo. Zonder het zelf wellicht te beseffen, gaf je ons zoveel steun. Bedankt voor alle hulp, Ann, voor je stem én voor je groot hart!"

familie V.L., Lokeren

Kleine Buurtstraat 1D | 9990 MALDEGEM | 0495 530 259 | ann@abotroost.be

© abotroost 2020 - privacy policy -  designed by ac-fotografie

  • Facebook White Icon
  • Instagram White Icon
  • YouTube White Icon