top of page

Reviews

"Ann, het was een godsgeschenk om je te leren kennen in voor ons moeilijke dagen. Het afscheid van onze mama kwam snel en onverwacht en jouw inbreng bij de samenstelling van een waardige en ontroerende afscheidsdienst was voor ons een grote steun en geruststelling, waarvoor onze oprechte dank.

Met je warme présence en prachtige stem weefde je, ondersteund door de hemelse pianoklanken van Jonathan, een gouden draad doorheen de uitvaartplechtigheid die niemand onberoerd liet.

De gepersonaliseerde USB-stick met de werkelijk uitmuntende live opnames van de muziek die jullie hebben gebracht zullen we bewaren als een dierbaar kleinood. Het is de mooiste herinnering aan de laatste reis van ons mama. Dankjewel Ann voor jouw steun, jouw troost en jouw muziek.”

 

Johan & Kristien Werbrouck –  Kortemark, okt. 2023

“ We zijn ontzettend dankbaar dat we in de week voor de uitvaart van onze geliefde echtgenoot, papa & opa konden steunen op Ann van Abotroost. Haar professionele ingesteldheid en ervaring maakten van dit afscheid iets bijzonder.

Ze gaf ons tijd om alles nauwkeurig uit te zoeken en wou, net als ons, alleen het beste, tot het perfect was. Ze gaf tips en raad, waardoor wij ons gedragen voelden bij de moeilijke keuzes en momenten.

Tijdens de plechtigheid praatte Ann papa’s levensverhaal met warme stem aan elkaar. Alle zorgvuldig gekozen liedjes werden live gebracht. De sereniteit en impact hiervan op ons en de vele aanwezigen is onuitwisbaar.

Ondanks ons immense verdriet denken wij met fierheid terug aan het afscheid en dragen Ann een bijzonder warm hart toe om ons bij te staan op dit droevige moment in ons leven.”

 

Familie Vandevijver Merelbeke, aug. 2022

“ De wijze waarop Ann te werk gaat, is werkelijk prachtig. Haar vermogen om diep in de gevoelens van mensen te duiken, is opmerkelijk. Wanneer ze spreekt, spreekt ze recht uit het hart.

Kort voor het overlijden van opa had zij nog een warm en oprecht gesprek met hem. Dit contact was buitengewoon warm en integer. Na de plechtigheid, hebben we talloze keren gehoord hoe prachtig het afscheid was en hoezeer de liefde de boventoon voerde. Een dergelijk afscheid hadden velen nog nooit meegemaakt. De persoonlijke teksten die Ann creëert, werpen een schitterend licht op de persoon die is heengegaan. De aanwezigheid van haar pianist en haar eigen zangtalent geeft het afscheid een extra dimensie.

Gedurende de initiële rouwperiode en de voorbereidingen voor het afscheid heeft Ann onze familie op voortreffelijke wijze ondersteund.

Om al deze redenen kunnen we Ann van Abotroost vol vertrouwen aanbevelen.”

 

Kristof & Nancy De Schepper – De Tender & Zjef, Belsele, aug. 2023

"Uit naam van onszelf en heel de familie willen we jou en je pianist heel oprecht en
van harte bedanken om de begrafenisplechtigheid van onze mama en oma
met woord en muziek op te luisteren. Je stijlvolle, ingetogen verschijning, de wijze waarop je onze tekst voorlas,
de liedjes die je zo mooi vanuit je hart zong hebben ons en alle aanwezigen zeer ontroerd.

Een mooier afscheid konden we ons voor mama en oma niet inbeelden.
Heel, heel hartelijk dank." 

Familie Chris & Rudi   Maldegem, juli 2021

"Ann, graag willen we jou en je pianist Jonathan, oprecht en hartelijk bedanken om de begrafenisplechtigheid van onze mama muzikaal op te luisteren. Voor ons een buitengewoon ontroerende ervaring die we lang zullen koesteren.

Door je warme stem en de beheerste, stijlvolle wijze waarop je de prachtige nummers bracht, voelden wij ons , en ook vele aanwezigen met ons, diep geraakt. ‘Troosten met je stem’ is geheel terecht de perfecte verwoording waar jij voor staat"

Hans en Myriam  Evergem-Belzele, aug. 2020

"Dag Ann, ik wil jou en je pianist uit naam van de ganse familie ongelofelijk bedanken voor je muzikale ondersteuning en begeleiding op ons papa's laatste reis. Het was een dag die zijn best deed om moedig mooi te zijn...

We zijn ervan overtuigd dat papa fier zou zijn geweest met zo'n heldenafscheid.
Nogmaals heel erg bedankt."

familie D.  Kortrijk, aug. 2019

"Ann, de klanken van je stem, de cello & de piano hebben het afscheid van tante een hemels accent gegeven, dat hebben alle aanwezigen ten volle beaamd. Je elegante verschijning en je warme persoonlijkheid zijn een bijkomende kers op de taart. Met heel veel warmte en attentie werden wij ontvangen voor de voorbereiding bij jou thuis, een deugddoende ervaring, zeker in een tijd van verdriet en loslaten.

Wij hopen dat jij, dat jullie, nog heel veel betekenis kunnen geven aan zowel blije als droevige momenten. Een welgemeende dank."

Iréné & Christa  Beveren, 15 nov. 2019

Jouw mening is waardevol voor mij. Laat je ervaring
achter in een bericht via ann@abotroost.be

bottom of page